Aastra telefonväxel IP Kampanj
Framtidssäkra erat nästa telefonväxelköp.
Aastra IntelliGate-systemen kan användas i alla nät; analoga, ISDN eller IP (SIP),
Hyrköp en Aastra 150 inklusive 3 linjer, 5 st. telefoner, kösvar, röstbrevlådor och installation för 995:-/mån.

Licenspaket innehållande 3xSIP-licens, 3xVoIP- licens.

Paketet klarar anslutning av SIP-trunk upp till 3 kanaler och går endast att beställa vid samtidig beställning av ett nytt Aastra system med centralenhet A150 alt. A300 och ihop med terminaler.

Allt nedan ingår- läs och njut. Detta är vad vi kallar för underbar telefoni.


För företag och organisationer med upp till 10 medarbetare är Ascotel IntelliGate 150 det idealiska kommunikations- systemet.
De tekniska förändringarna på kommunikationstekniksområdet, bort från den klassiska ledningsberoende telefonin (Analog alt. ISDN) och över till talförmedling via datanät (Voice over Internet Protocol), gör att systemens framtidssäkring blir allt viktigare. Det på lång sikt rätta valet gör du om du väljer en lösning anpassad till olika tekniker. Då kan du själv bestämma vilken teknik du vill använda vid vilket tillfälle.
Ett modern telefonväxel bör dessutom ha en öppen systemarkitektur för att garantera tekniskt oberoende av övriga tillgängliga komponenter och program.

Med IP-telefoni ringer du kostnadsfritt inom hela det interna kommunikations- nätet. En sammanlänkningen med dom olika Ascotel IntelliGate-systemen sker problemfritt. Det går att när som helst utvidga ett befintligt Ascotel IntelliGate-nätverk (AIN) med Ascotel IntelliGate 150/300. Via QSIG-gränssnittet görs anslutningar även till andra tillverkares system.

Ett liten telefonväxel som passar till de flesta utrymmen. Att en sådan liten sak kan innehålla så mycket.
4 x ISDN kanaler ( klarar upp till 8 linjer (Samtidiga samtal )
Upp till 10 system anknytningar.
Bra räckvid vid bärbara systemtelefoner.
Trådlösa systemtelefoner med full mobilitet
Nummerpresentation på samtliga telefoner i systemet
2 st analoga anknytnigar, ( Tex om ni betalar i Era räkningar via modem, så kan ni spara in det abonnemanget och låna av växelns linjer och spara in företagsabonnemanget. ) BRA VA ?
Medföljande program där du kan göra en del inställningar själv, istället för att ringa oss med våra dyra teletekniker. :)

1 st. Office 70
Allroundmodell med imponerande funktioner


Inbyggda signallampor gör dig uppmärksam på mottagna textoch röstmeddelanden, även om ringsignalen är nedtonad. 12 fritt programmerbara knappar finns som standard för individuella team-, styr- och larmfunktioner. Tillsammans med ett headset är Office 70 perfekt för telefonarbetsplatser som t.ex. Call Center. Genom att headsetanslutningen följer DHSG-standarden kan du dels styra volymen, dels svara och lägga på direkt från headsetet.
Flexibilitet

Du kan ställa de fasta telefonerna i Office serien i 25 eller 40 graders vinkel beroende på vad som passar bäst vid rådande ljusförhållanden. Det gör att du alltid har perfekt överblick över displayen. Naturligtvis går det även att montera telefonen på väggen.

Extra knappar

Med enkla manövrar så kan man ansluta en extra knappsats till Office 701 st. sådana i paketet.
4 st. sådana i paketet.
Slå till nu.

*Gäller vid 48 månaders hyra. Samtliga priser är exklusive moms.

Ni kan även köpa på faktura om så önskas.
SPARA PENGAR OCH BEHÅLL KUNDER

Hur gör Du när du är ensam på kontoret. Ska du låta alla samtal gå till en dyr svarstjänst eller en konkurent bara för att ingen svarar.... NEJ, naturligtvis inte. Här kommer lösningen.

köbesked och röstbrevlådor Istället för att Era kunder undrar om de ringt rätt eller fel så får de reda på nu att de i alla fall att de kommit till Er, och att de besvaras i turordning. . 
Ladda ner broschyr///
Titta även på våran Panasonic kampanj.///
Ring och beställ eller maila: 08-410 48900 eller aastra@copytel.se
Home           Företaget      Produkter       Partners      
Aastra Ascotel telefonväxel 150
Aastra office 70
4 st. Office 60
Mindre är ofta mer


Office 60 uppfyller alla grundläggande krav på modern telefoni. Integrerad enradig display, 10 fritt programmerbara knappar och Ascotel IntelliGates innovativa systemfunktioner gör den väl rustad för krävande dagar på jobbet.
Hög användarvänlighet tack vare lättåtkomliga funktioner.

Lättfattliga knappsymboler och överskådligt placerade knappar gör användningen av Office 60mycket enkel. En knapptryckning räcker för att föra in något i snabbvalslistan eller i den personliga telefonboken. Den fasta högtalarknappen gör att du kan låta en närvarande kollega höra ett pågående samtal. Om ni vill konferera ett ögonblick med varandra, kopplar du bara bort lurmikrofonen med sekretessknappen under tiden. Om du lämnar din arbetsplats, trycker du på frånvaroknappen. Då kopplas alla inkommande samtal automatiskt till din röstbrevlåda. Den robusta konstruktionen av Office 60IP gör den dessutom till den perfekta telefonen för informationsdiskar, receptioner och supportarbete.

Flexibilitet

Du kan ställa de fasta telefonerna i Office serien i 25 eller 40 graders vinkel beroende på vad som passar bäst vid rådande ljusförhållanden. Det gör att du alltid har perfekt överblick över displayen. Naturligtvis går det även att montera telefonen på väggen.


systemtelefon för telefonväxel
Aastra Ascotel office 60
Telefonväxlar    

Konferenstelefoner    

Headset     

Datanät    

Telefoni & Internet     

>>  Förlängd KAMPANJ till 2015-01-23
Hyrköp en Panasonic telefonväxel för endast 720:-* i månaden.


>> Förlängd KAMPANJ till  2015-01-23
Aastras nya telefonväxel för SIP.
Hyrköp en telefonväxel för endast 689:-* i månaden.


Tel: 08-410 48900
Fax: 08-590 70 301
E-post: kontakt@copytel.se
Försäljning av telefonväxlar sedan 2006.
Telefonväxel panasonic ncp500