Samarbetspartner
Home           Företaget      Produkter       Partners      
För företag och organisationer med upp till 10 medarbetare är Ascotel IntelliGate 150 det idealiska kommunikations- systemet.
De tekniska förändringarna på kommunikationstekniksområdet, bort från den klassiska ledningsberoende telefonin (Analog alt. ISDN) och över till talförmedling via datanät (Voice over Internet Protocol), gör att systemens framtidssäkring blir allt viktigare. Det på lång sikt rätta valet gör du om du väljer en lösning anpassad till olika tekniker. Då kan du själv bestämma vilken teknik du vill använda vid vilket tillfälle.
Ett modernt kommunikationssystem bör dessutom ha en öppen systemarkitektur för att garantera tekniskt oberoende av övriga tillgängliga komponenter och program.

Med IP-telefoni ringer du kostnadsfritt inom hela det interna kommunikations- nätet. En sammanlänkningen med dom olika Ascotel IntelliGate-systemen sker problemfritt. Det går att när som helst utvidga ett befintligt Ascotel IntelliGate-nätverk (AIN) med Ascotel IntelliGate 150/300. Via QSIG-gränssnittet görs anslutningar även till andra tillverkares system.


Aastra 150
Ascotelpaket IntelliGate 150
Telefonväxeln som är säkrad för framtiden

Ascotel grundskåp 150
ISDN kort för 4 x ISDN kanaler
8 st. systemanknytningar
2 st. analoga anknytningar (för fax, babs, modem etc.)
SIP ready, Voip ( voice over IP )
Kösvar och nattbesked
Röstbrevlådor till anknytning eller huvudnummer


Detta ingår i paket 1.
5 st. Office 70

Allroundmodell med imponerande funktioner


Inbyggda signallampor gör dig uppmärksam på mottagna textoch röstmeddelanden, även om ringsignalen är nedtonad. 12 fritt programmerbara knappar finns som standard för individuella team-, styr- och larmfunktioner. Tillsammans med ett headset är Office 70 perfekt för telefonarbetsplatser som t.ex. Call Center. Genom att headsetanslutningen följer DHSG-standarden kan du dels styra volymen, dels svara och lägga på direkt från headsetet.
Flexibilitet

Du kan ställa de fasta telefonerna i Office serien i 25 eller 40 graders vinkel beroende på vad som passar bäst vid rådande ljusförhållanden. Det gör att du alltid har perfekt överblick över displayen. Naturligtvis går det även att montera telefonen på väggen.SPARA PENGAR OCH BEHÅLL KUNDER

Hur gör Du när du är ensam på kontoret. Ska du låta alla samtal gå till en dyr svarstjänst eller en konkurrent  bara för att ingen svarar.... NEJ, naturligtvis inte. Här kommer lösningen.

Köbesked. Istället för att Era kunder undrar om de ringt rätt eller fel så får de reda på nu att de i alla fall kommit rätt och att Ni är lite upptagna. Allt detta får de reda på via köbeskedet. 

Röstbrevlådor. Röstbrevlåda till varje anknytning och till erat huvudnummer

Finansiering.

Ascotel 150 grundskåp med integrerad röstbrevlåda, samtalsordnare och SIPready. 5 st. systemtelefoner Office 70 installation av ovanstående samt utbildning av systemet.                                    

Hyra: 689:-/mån.*.  ( produktvärde 28.500:- )
*60 månader hyra.

Eventuella avgifter från Operatör tillkommer.

Ladda ner broschyr här///

systemtelefon för telefonväxel
Telefonväxlar    

Konferenstelefoner    

Headset     

Larm & Säkerhet    

Telefoni & Internet     

>>  Förlängd KAMPANJ till 2015-01-23
Hyrköp en Panasonic telefonväxel för endast 720:-* i månaden.


>> Förlängd KAMPANJ till  2015-01-23
Aastras nya telefonväxel för SIP.
Hyrköp en telefonväxel för endast 689:-* i månaden.


Tel: 08-410 48900
Fax: 08-590 70 301
E-post: kontakt@copytel.se
Med försäljning av telefonväxlar på nätet sedan 2006.
Telefonväxel panasonic ncp500